Over Ons

Tot 2007 boerden de gebroeders Jonker, Jan Albert en Bert, op en rond Jonkers Aarf. Het bedrijf is gestopt en als oudste broer bewoon ik, Jan Albert, sinds 1996 met partner Tieneke van Weerden de boerderij aan de Hoofdweg in de mooie Woldstreek.

Onze vrije tijdsbesteding vullen we met fietsen, wandelen en korte reizen met vrienden. Ook bezoeken we regelmatig zoon Wibout die met vrouw en kind boert op ‘t Franse Land.

Een keer in de twee jaar wordt in het tweede weekend van september het Schildwolder Oogstfeest gehouden. Dit heeft intussen al meerdere keren plaatsgevonden op ons terrein, een hele happening! Lees er meer over op de website van het Oogstfeest. Als niet meer boerende boer blijf je uiteraard geïnteresseerd in boerengerei en alles wat rolt. We hebben zelf het een en ander als hobby-bezit en daar genieten we vol op van.

Ons gastenverblijf is in eerste instantie ontstaan om verre familie en vrienden een fijn en luxe onderdak te bieden voor een gezellig verblijf. Niet altijd zijn de Logies hiervoor bezet en daarom geven we graag de mogelijkheid om het aan u als onze gast aan te bieden.

Gastvrije groet,

Jan Albert Jonker
Tieneke van Weerden